Maastricht Massage Home

Published Nov 30, 20
6 min read

Jos Koch Massage Maastricht

Van Der Valk Maastricht MassageMassage Places In Maastricht

massageprofs.nl - Gespecialiseerd in ontspannings-, sport-en relaxmassages. Een whirlpool, douche en airco zijn aanwezig. Wij werken met ongeparfumeerde oliën. Gediplomeerde masseuses. www. massage-oss. nl - De Vitalles® is de meest geavanceerde massagefauteuil welke momenteel geproduceerd wordt. Overzicht massagestoelen met detail informatie. Informatie mogelijkheden voor thuis gebruik en commercieel gebruik. www.

Deep Tissue Massage MaastrichtLe Monde Du Massage Maastricht

Ayurveda is een integrale levensstijl waar voeding, yoga en massage onderdeel van zijn. In de Ayurvedische massage maak ik gebruik van warme (biologische) kruiden oliën die ieder een medicinale werking hebben specifiek voor ieder zijn constitutie (persoonlijke aanleg). Door de warmte van de oliën en de warme handdoeken zul je diep ontspannen, maar het creëert ook ruimte om in contact te komen met jezelf. zwangerschapsmassage maastricht.

Intuïtieve en energetische ontspanningsmassage, voetreflexologie, technieken uit de craniosacraaltherapie. In mijn eigen praktijk Ingaia begeleid ik mensen naar ontspanning en een lichter, liefdevoller en harmonieuzer leven. Massage is een van de vormen waarmee ik werk. De massage kan variëren van zacht tot stevig. Ik stem met jou af wat er nodig is.

Naast diepe ontspanning in je lijf gaat ook je energiehuishouding optimaal stromen, omdat stagnerende energie wordt afgevoerd. Het zenuwstelsel reageert op energie, waardoor deze massage heel rustgevend werkt. Het werkt bij allerlei soorten klachten zoals spannings-, psychische-, chronische-, en lichamelijke klachten. Je lichaam is een wonderlijk, ingenieus voertuig wat aandacht en zorg vraagt.

Dit kan de relatie met je lichaam verstoren, waardoor er extra spanning kan ontstaan. Energetische ontspanningsmassages helpen je om vanuit ontspanning liefdevoller met jezelf en klachten om te gaan. Voel je welkom op mijn massagetafel ! .

Lomi Lomi Massage Maastricht

Bij Sattva kan je terecht voor verschillende massages van Shiatsu tot Thaise yoga massage tot ayurvedische massage en voedingsadvies op maat. We bieden je ook de kans om bij ons massage te leren. In 2001 ben ik in Gent shiatsu (Japanse acupressuur) gaan volgen naar aanleiding van mijn eindwerk als diëtist rond macrobiotiek en vegetarisme.

Nh Hotel Maastricht MassageLe Monde Du Massage Maastricht

Daar leerde ik ayurveda en het jaar erop ging ik naar Thailand om Thaise yoga massage te studeren. Zo ben ik de laatste 10 jaar gemiddeld 3 maanden in het buitenland om bij te studeren en om les te geven. Bij Sattva kan je terecht voor verschillende massages van Shiatsu tot Thaise yoga massage tot ayurvedische massage en voedingsadvies op maat.

In 2001 ben ik in Gent shiatsu (Japanse acupressuur) gaan volgen naar aanleiding van mijn eindwerk als diëtist rond macrobiotiek en vegetarisme. Ik raakte geboeid door Oosterse massages en therapievormen en vertrok na mijn studies naar Indië (zwangerschapsmassage maastricht). Daar leerde ik ayurveda en het jaar erop ging ik naar Thailand om Thaise yoga massage te studeren. Heerlijke Massage In Maastricht.Deze massage wordt ook wel de Zweedse Massage genoemd, kan zowel stevig als ontspannend gegeven worden (zwangerschapsmassage maastricht). De massage is gericht op het ontspannen en activeren van spieren. Het is een massage waarbij veel combinaties mogelijk zijn:Zoals rug/schouders/nek; rug/achterkant benen; of het hele lichaam. Tijdens de massage worden de spieren eerst opgewarmd door effleurages, dit zijn lange rustige strijkingen, vervolgens wordt het weefsel extra gekneed door middel van petrissages en fricties, vervolgens afgesloten met vibraties (schudden) en tapotages (kloppen).

Het helpt tegen slapeloosheid en bevordert de lichaamsenergie, de prestatie en welzijn van de gehele mens. De combinatie van de bamboestok, het houten ei en aanraking met warme massagehanden zorgen voor een stevigere effect waarbij de spanningen en spierknopen verminderen - massage stenen. Hierbij kunt u kiezen voor rug/schouders/nek of de gehele achterkant van het lichaam.

Hotel Maastricht Met Massage

De massage kalmeert de spieren, bevordert de bloedsomloop, verwijdert afvalstoffen (ziekteverwekkers), werkt bloeddrukverlagend, versnelt het genezingsproces van weefsel, bevordert lichaamsenergie, de prestatie en welzijn van de gehele mens. De combinatie met de warme Jade stenen geven een gevoel van diepe ontspanning en rust. De massage heffen spierspanningen en blokkades op.

Jade is een groene edelsteen, staat symbool voor liefde en harmonie. Het beschermt en zorgt voor reiniging van het lichaam. De stenen worden verwarmd en warm gehouden op een plaat. Tijdens deze massage worden er warme Jade stenen op het lichaam gelegd en met een aantal warme Jade stenen wordt er gemasseerd.

a. de nierfunctie, verbetert de afvoer van afvalstoffen (ziekteverwekkers), werkt ontstekingsremmend, verlicht hoofdpijn, verzacht reumatische pijnen, bevordert de spijsvertering, zorgt voor een goede nachtrust, zorgt voor betere doorbloeding, bevordert de warmtehuishouding in het lichaam en geeft levensenergie. Een Indian Head massage is een Ayurvedische hoofdmassage. Er wordt gewerkt met warme biologische geneeskrachtige oliën.

Het hoofd wordt overgoten met warme Bringrja olie, wat een rustgevende werking heeft op het zenuwstelsel. Tijdens de massage worden verschillende technieken afgewisseld zoals lichte strijkingen en tapotages. Uw gezicht wordt behandeld met een Ayurvedische nachtcrème. Deze massage werkt door in het hele lichaam en heeft een vitaliserende en zeer ontspannende werking (zwangerschapsmassage maastricht).

Erg prettig bij hoofdpijn- en stress gerelateerde klachten. De visie binnen de Ayurvedische geneeswijze is om de bewustzijn van de mens te vergroten. “Ayur” betekent leven en “veda” betekent inzicht. Een Ayurvedische massage is een totale lichaamsmassage waarbij zowel zachte als stevige technieken afgewisseld worden. Er wordt gewerkt met veel warme biologische geneeskrachtige oliën die afgestemd zijn op uw persoonlijk welzijn (dosha, ) waardoor de massage ook op een dieper niveau haar uitwerking heeft.

Massage 2 Personen Maastricht

De Ayurvedische massage helpt om de afvalstoffen (ziekteverwekkers) te verwijderen, de spieren te ontspannen, het bindweefsel soepel te maken, de bloedvaten en lymfe beter te laten doorstromen, stress te verminderen, lichaamsenergie te bevorderen. Daarnaast heeft de Ayurvedische een positieve werking op de energiebanen. De massage is geen therapie, geen geneeswijze op zich, maar een van de manieren die bij kunnen dragen aan een beter evenwicht/balans.

Chinese Massage In MaastrichtMassage Maastricht Station

Holistisch komt af van het Griekse “Holos” wat “geheel” betekent. Binnen de holistische visie wordt de mens gezien als een eenheid van lichaam en geest. Een klacht, symptoom of ziekte wordt gezien als een door het lichaam ge-geven signaal van een verstoorde harmonie. De Holistische massage is een totale lichaamsmassage, gericht op de geestelijke en de lichamelijke ontspanning.

De massage heeft een positieve werking op de spieren, de bloedsomloop, het zenuwstelsel, verwijdert afvalstoffen (ziekteverwekkers), verlicht lichamelijke klachten, vermindert stress, geeft energie. En heeft een positieve werking op de energiebanen en chakra’s. De Lomi Lomi massage is de schoonheid van Hawaï. Het is een ritmische massage, die gericht is op de ontspanning en genezing.

De technieken zijn zowel stevig als zacht zoals strijkingen, kneden, trekken, pulsen en gewrichtsmanipulatie. De bewegingen kunnen vergeleken worden met de golven van de oceaan, die energieblokkades opheffen, spanning in het lichaam wegspoelen en de natuurlijke energiestromen in het lichaam stimuleren. De massage zorgt dat de spieren ontspannen, bloedsomloop bevordert, stress vermindert.

More from Leefstijl

Navigation

Home

Latest Posts

Trilplaat Kopen In Nederland

Published May 25, 22
6 min read

Mini Stepper Kopen

Published May 23, 22
6 min read

Beste Trilplaat Voor Thuis Kopen?

Published May 19, 22
6 min read